top of page

DARE TO BE 
THE BEST!

Image-1 (734).JPG.png

Te tudod, hogy milyen az naggyá válni?

Te voltál már olyan bátor, hogy új, addig járatlan utakra lépve megkockáztatod a sikert, a saját, teljesen rád szabott út megtalálását?

Milyen gyémánt csiszolóként dolgozni?

Színes és szerteágazó pszichológusi munkám során mindig igazi jutalomjáték számomra, mikor a jóból kell a még jobbat kihozni, mikor a maga területén kiváló – tehetséges - eredményekkel rendelkező kliensem mellett lehetek és támogathatom, hogy még magasabbra és magasabbra jusson, még tökéletesebb formát érjen el, még hatékonyabban tudjon céljai felé haladni. Felismerni a célok elérését akadályozó gátakat, felszabadítani az addig fel nem ismert rejtett - érzelmi, mentális - tartalékokat, elveszni a részletekben és meglelni a legapróbb összefüggéseket, melyekkel egy sokkal teljesebb, hatékonyabban működő egész alakítható ki - ezt tudom én megadni a velem együttműködő klienseimnek.

 

 

Minden egy véletlen telefonhívással kezdődött és indított el azon az úton, hogy megálmodjam és életre hívjam a Dare to be the best! hiánypótló kezdeményezést A Testnevelési Egyetem egy sportos projekt, a sportpályafutását befejező sportolókra fókuszáló projektbe hívott meg szakértőnek          

 

Ez a projekt indított el azon az úton, hogy megalkossam a fiatal sportolók számára ezt a programot! Pszichológusként sok sportoló fordult meg a kezeim között! Sok sportolóval és - más területről érkező - tehetséges fiatallal dolgoztam együtt.                        

 

A pszichológiai hátterét így pontosan ismertem ennek a világnak. És volt egy mondat, ami minden tehetséges ember szájából elhangzott “Feláldoztam a gyerekkoromat!” - azaz azt a részét is pontosan láttam, hogy mennyire csak az adott tehetség köré épül fel a tehetséges emberek élete és, hogy ez mekkora veszélyt rejt magában. Ezen tapasztalatokra építve alakítottam ki a Dare to be the best projekt két pillérét - a pszichés pillért és az önmenedzselés pillért és lett projektem szlogene az: „Építsd tudatosan önmagadat!
Építsd tudatosan sportpályafutásodat!”           
        
Ehhez találtam meg azokat a tehetséges fiatal sportolókat és az őket támogató hátteret, akikkel kialakult és teljessé vált a csapatom - a lányok Karászi Renáta kajakozó, nővére Karászi Alexandra és szülei. És a fiúk - Vadicska Olivér esport versenyző, Czúni Dániel esport manager, Lovász Tamás a DVSC Esport Egyesület szakmai vezetője.        
 
2021-ben így közösen írjuk meg a naggyá válás történetét

 

Podcastjeinkben és blog posztjaimban beszélni fogok a sportolói létről, annak pszichés vonatkozásairól, és az sportolók munkáját segítő szakemberekről, azaz mindenről, amit az sportolói életről, a tehetséges emberekről tudni kell.

bottom of page